пʼятницю, квітня 21





Прогулянка



Гра „Вітаємо казку”
Діти становляться в коло. Ведучий називає казкового героя, діти рухами намагаються показати його. Хто найбільше сподобався ведучому, займає його місце.



Гра „Бджілки та ластівки”
Для проведення гри діти розбиваються на дві команди. Одна команда – «ластівки», інша – «бджілки». Діти сидять присівши в своїх будинках. Бджілки піднімаються та співають: «Бджілки літають, медок збирають! Зум, зум, зум!». Ластівки відповідають: «Ластівки не літають, а бджілок поїдають». Ластівки намагаються доторкнутися до бджілки. Якщо це виходить, то бджілка виходить з гри.


Гра „Мисливці та качки”
Для проведення гри діти розбиваються на дві команди. Мисливці стають по колу, качки – в середину кола. Мисливці «стріляють» повітряними кульками. Той, до кого торкнеться кулька – вбито.

Гра „Перехід болота”
Для проведення гри діти розбиваються на дві команди та починають переправу через болото, перекладаючи під ноги «сліди» (вирізані з картону). Чия команда перейде через болото першою, та й перемогла.

Гра „Зайчик-побігайчик”
Один має бути сірим зайчиком. Решта беруться за руки і стають у круг. Зайчик виходить на середину, присідає і вдає, що він спить. Усі навколо нього то піднімають, то опускають з’єднані руки, а зайчик вичікує, щоб шмигнути попід ними. Якщо він вискочив із круга, хтось інший стає

зайчиком.


Немає коментарів:

Дописати коментар