понеділок, березня 20

Міжнародний день щастя

Щастя - воно для кожного різне, проте викликає однакові почуття в кожній душі

Щастя відвідує нас в різних видах і майже невловимо, але я частіше бачив його серед маленьких дітей, у домашніх вогнищ і в сільських будиночках, ніж в інших місцях. Адам Сміт





 У кожного своє уявлення про щастя. У дітей різного віку щастя зовсім різне та не схоже на чиєсь. Для когось щастя, те що батьки купили улюблену іграшку, хтось вважає, щастям, мати молодшого братика або сестричку.





Для когось щастя це мати справжніх та вірних друзів, які можуть не лише радіти з тобою, але головне, щоб підтримали в тяжку хвилину, змогли дати саму ту пораду, яка необхідна в той важливий для тебе момент. Іноді життя створює такі перешкоди, за яких ти можеш зрозуміти хто був справжнім другом, а хто просто намагався ним бути. Так приємно знати, що є десь твій друг навіть, не дивлячись на відстань між містами або країною, пам’ятає про тебе і намагається підтримувати з тобою стосунки. Це круто!! Щаслива людина, це та, яка може з гордістю сказати, що вона має справжнього друга. Знайомих може бути багато, а справжніх друзів навіть можливо перерахувати на пальцях однієї руки.



Хтось вважає, що справжнє щастя для людини – це кохати і бути коханою людиною. Коли ти просто кохаєш за те, що твоя половинка знаходиться поряд з тобою. Ти її сприймаєш, як особистість, не намагаєшся змінити в ній ні єдиної частинки, розумієш її та просто насолоджуєшся часом, коли ви разом. Ось це вважають люди -  щастям.
Для людей іноді щастя настільки просте – їхнє щастя в тому, що вони мають життя і мають змогу просто цим насолоджуватись. Вдихати повітря на повні груди, бігати парком, годувати пташок, звірів. Нікому не відомо, коли саме і за яких обставин, ми втратимо найцінніше -  своє життя. Людина намагається навчитись радіти кожному прожитому дню, незалежно від того скільки радості або незадоволення приніс цей день. Просто необхідно сказати: «Дякую», за емоції, події та досвід, що ми пережили в сьогоднішньому дні.
Але чомусь дуже дивно, що лише після якось трагедії чи поганої події в нашому житті ми починаємо міркувати над тим, що таке щастя жити і прокидатись кожного ранку, бачити блакитне небо і радіти першим променям сонця.


Виявляється наше щастя завжди поруч з нами, його можна знайти в найпростіших речах, які надають нашому життю яскравих фарб. Це приємні розмови з друзями, посмішки рідних, обійми та поцілунки близьких тобі людей, щастя в перегляді старих фотографій, в читанні улюбленої книжки – це не важливо, тому що щастя в самих нас. Ми самі можемо створювати щастя і повинні намагатися поділитися ним з іншими. Тому що, іноді просто посміхнувшись людині на вулиці щирою посмішкою, можна подарувати частинку власного щастя. Наше щастя і наше життя залежить від нас самих.Для мене щастя в тому що, я маю сім’ю, яка мене любить та поважаю; вірних друзів, на яких можна покластись в будь-яких життєвих ситуаціях, заради яких ти готовий завжди знайти вільний час.


Життя вимірюється не кількістю зроблених вдихів і видихів, а кількістю тих моментів, коли від щастя захоплює дух. Метод Хітча
Кожну хвилину, коли ви злитеся на когось, ви втрачаєте 60 секунд щастя, яке ви ніколи не повернете. Вільям Роджерс
Люди люблять розмірковувати про щастя. Але ніхто не знає, що найбільше щастя - в ​​розумінні. Костянтин Паустовський
У самої злої людини розквітає обличчя, коли їй кажуть, що її люблять. Стало бути, в цьому щастя... Лев Миколайович Толстой
Немає більшого щастя, ніж відчувати, що люди люблять тебе і радіють твоїй присутності. Шарлотта Бронте "Джейн Ейр"
Щастя полягає не в тому, щоб багато мати, а в тому, щоб вдовольнятися малим. М. Блессінгтон 
Треба вірити в можливість щастя, щоб бути щасливим.  Лев Миколайович Толстой
Існує три грандіозних закона щастя в житті
  • треба щось робити, 
  • треба когось любити, 
  • треба на щось сподіватися. Джозеф Еддісон
Ви перетинаєте весь світ у пошуках щастя, а воно завжди поруч, на відстані витягнутої руки від будь-якої людини ... Горацій
Щастя полягає не у володінні бажаним, а в бажанні того, що маєш. Джеймс Стюарт
Щастя не в тому, що ми в чомусь досягли успіху, а в самому досягненні успіху. Томас Гоббс
Щастя - це властивість характеру. У одних в характері його весь час чекати, в інших безперервно шукати, у третіх - всюди знаходити. Ельчин Сафарлі "Мені тебе обіцяли"

Немає коментарів:

Дописати коментар